Известие

Collapse
No announcement yet.

Моля за съвет за покупка!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Моля за съвет за покупка!!

Здравейте,
    искам да ви питам нещо, моля не ми се смейте!
    Търся си кола до 5-6 хиляди, и в една автокъща ми показаха една много хубава Alfa 145 с всички екстри 96 г., много ми хареса, после гледах и други и една 146 (даже за тези пари намерих и 97-ма година). Обаче всичките ми познати тръдят да не си купувам такава кола, защото много, ама много се чупели, и ако ще е италианска (а това хич не било препоръчително) да е Fiat Bravo/а.
    Благодаря предварително за всички съвети, вие все пак нали разбирате повече от мен.

Ами кво да ти кажа? Всичко по окачването на 145/146 е като на Браво -частите не са по скъпи. А относно двигателя няма да коментирам че е по-добре Алфа. електроноката е почти същата-повечето части които съм купувал пише Алфа/Браво/ланча. За дизайна ти сам може да прецениш че на Алфа е по добър. Тези твои познати щом твърдят че е по-добре Браво-значи въобще си нямат представа нито от Браво -нито от Алфа 145/146.....Ти си прави изводите на кого да вярваш. Щом намериш читава Алфа -вземай, ако пък намериш по-читаво Браво пак няма да сбъркаш. Ако са в еднакво състояние - естествено Алфа
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Ооо, знам ги аз тез приятели На мен същото тръбяха, взех си 146 и останах невероятно доволен. Много хубави коли са алфите, хвърляй се смело, няма да сбъркаш (освен ако тази която вземаш точно не е сдухана от каране и изпотрошена). Моята 146-ца е 96-та година , взех я малко по-евтинко защото е чукната на 1-2 места лекичко, но това ще го оправя като се позатопли. Иначе возията е страшна, колата е перфектна, аз съм ДОВОЛЕН
      Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

взимай я! това е колата. И аз точно като теб имах избор между АЛФА145 и Браво, по-точно бях тръгнал за фиата, ама като ги сравних с алфата, избрах нея. по-добър дизайн! не слушай твоите приятели и на мен така ми казваха:"къде ще взимаш тези италиански бангии"по-хубаво си вземи някое Голфче"-ТЪПАЦИ (моите "приятели").

Alfa 145 1.3 boxer, 96 godina-"Бах, мама му, тая имала чип":каза бате БОБО
        Fiat Bravo 1.6 1997
        Fiat COUPE 2.0 16V

Comment

Working...
        X